Konferencier / Moderator


Som konferencier och moderator vid events och företagsarrangemang har Frida genom åren haft uppdragsgivare så som Göteborg & Co, Forma Books, Future City, Almega, UEFA Woman´s Euro, PS Communication och Valentin & Byhr med flera. Hon är utbildad i muntlig framställning, kommunikation och retorik både i USA och i Sverige.
 
”Utmaningen och det roliga med ett konferenciers/moderator uppdrag är att lyckas fånga åhörarna. Att få fram det budskap som uppdragsgivaren vill förmedla och samtidigt tillföra något extra. Värme, glädje och positivitet till exempel.”Hur gick det då?
"Frida och Stefan Rahm, ordförande i svenska seglingsförbundet, leder Meetingspot Göteborg som inleder båtmässan 2015.”

http://youtu.be/po0TsD7Lv2U?t=19m35s

"Jag känner mig alltid trygg när Frida är inblandad. Hon är alltid påläst och väl förberedd. Otroligt professionell i precis alla detaljer, det finns inget som lämnas åt slumpen. Dessutom är Frida en otroligt härlig människa som alltid bjuder på skratt, glädje, energi och bra idéer! Jag ser fram emot nästa gig tillsammans!"

Jessica Karlsson
PR Director We are Relevent
"Frida har en fantastisk förmåga att få alla att känna sig bekväma: elever, lärare och jury. Hon är proffsig, rutinerad och tar ansvar för att helheten blir spännande för publiken. Därför har vi valt att jobba med Frida i år igen.”

Ann-Charlotte Geissler
Projektledare Future City"Frida har en unik förmåga att leda och engagera publiken genom att bjuda på sig själv på ett personligt så väl som professionellt plan. Hon är extremt rutinerad, förberedd och kommer gärna med egna idéer på hur man kan få fram det bästa ur kvällen. Det är alltid ett lika stort nöje att få jobba med Frida som sprider så mycket glädje och energi i gruppen. Vi ger henne våra varmaste rekommendationer."

Lina Mattsson
Junior Brand Manager och projektledare för Max Factor och Olay Roadshow 2010 Scandinavian Cosmetics AB "Frida är alltid väldigt uppskattad av våra kunder, så uppskattad att de i flera fall vill använda henne om igen. Frida är otroligt flexibel, mångfacetterad, lätt att jobba med och rolig ;) Det är ett nöje varje gång, och vi ger Frida våra varmaste rekommendationer."

Emma Lefler
Project Manager PS Communication Gothenburg
"Frida är otroligt professionell i alla lägen och är väldigt lätt att arbeta med. Som konferencier passar hon alla åldrar. Hon har en energi och utstrålning som gör att alla besökare får en bra upplevelse. Det är alltid en fröjd att jobba med Frida."


Jonas Holmberg
Produktionsledare Lerumsdagarna Senti AB
"Med en enorm värme, personlighet och flexibilitet och med en förmåga att varva komik och allvar ledde Frida galan med säker hand och bidrog till att den blev ett superlyckat evenemang”

Elisabeth Anderton
Verksamhetschef socialverksamhet Faktum (Stödgala för VM i fotboll för Hemlösa)
"Det har varit ett sant nöje att arbeta med Frida Zetterström som konferencier och flygande reporter under invigningen av Gamla Ullevi. Frida har med sin varma, positiva framtoning och professionalism en exeptionell förmåga att finna sig i olika situationer. För oss som eventproducent är detta en stor trygghet. Frida är mycket rutinerad, väl förberedd och har dessutom en otrolig energi och out-put på scenen som sätter sin goda prägel på arrangemanget. Vi ser fram emot att jobba med Frida igen.”

Malin Brandeby Berndtsson
Produktionsledare, Invigningen av Gamla Ullevi EventK”På ett okomplicerat sätt och med en härlig utstrålning, lotsade Frida vår invigning, till en oförglömlig kväll för oss och våra gäster”

Morgan Johansson
EMKO