Radio / TV


Frida har jobbat framför kameran och bakom mikrofonen i hela sitt yrkesliv. Hon är utbildad i medie- och kommunikationsvetenskap på högskolan i Jönköping och i journalistik på Poppius journalistskola.
 
”Min styrka som programledare är min genuina nyfikenhet på andra människor. Den och en ständig lust att förmedla och kommunicera driver mig framåt. Min målsättning med en intervju eller ett inslag är att du som tittar, eller lyssnar, skall få reda på saker som du alltid undra. Eller aldrig ens vetat att du undrat.”


TV4


I programmet Nyhetsmorgon medverkar Frida regelbundet i egenskap av modejournalist och stylist. Klicka gärna på någon av länkarna nedan för ett smakprov:

Prinsbröllop på gång – så blir du kungligt snygg!
Smycken, glasögon, hattar och väskor – snyggaste accessoarerna
Högtidligt vårmode, fin till studenten
Mönstermixa mera
70-talet är tillbaka!
Höstens stickade mode
Vinterns snygga mössor, vantar och halsdukar
Klänning till vardag och fest
Så klär du dig för att utstråla makt

 
Sveriges Radio


Under de senaste tio åren har Frida jobbat som programledare på Sveriges Radio i Göteborg med program så som ”Luften är fri”, ”Vi i Femman”, ”Hasse & Frida” och ”Morgonpasset helg i P3”. 

Webb-TV


I samarbete med diverse produktions- och kommunikationsbolag tar Frida uppdrag som programledare och reporter i webb-tv samt i informations- och företagsfilmer.

Seglingsintresserad? Ta en titt på programmet Search Magazine – Inside America´s Cup: http://youtu.be/dXrFl6kAK_I


TV-Stjärnan


Frida Zetterström stod den 22:a april 2008 som slutgiltig segrare i SVT-produktionen TV-stjärnan. Utav 1 700 sökande valdes tio aspiranter ut att delta i programserien och dessa tio fick prova på olika genrer inom programledaryrket på Sveriges Television under ledning av välkända namn så som Kristian Luuk, Janne Josefsson och Sverker Olofsson. I slutändan avgjorde svenska folket tävlingen genom att rösta vid en direktsänd final.

Mix Megapol och TV 4


Under 2003 jobbade Frida som programledare på TV4:as digitala ungdomskanal MediTV och mellan 1999 och 2002 var Frida anställd på Radio City 107,3 (numera Mix Megapol) i Göteborg som reporter och promotionkoordinator.